Izrada internet stranica

SEO optimizacija i web marketing

Želite da se vaše stranice i vaš posao nalaze na samome vrhu? Mi ćemo vam pomoći u tome

Jeste li znali da se većina korisnika Interneta oslanja na Internet pretraživače i imenike kako bi pronašli informacije?

Posjećenost je kriterij kojim se mjeri uspješnost svakog web projekta.
Postoji više faktora koji mogu utjecati na posjećenost internet stranica, a sve polazi od SEO optimizacije za tražilice. Proces optimizacije zahtjeva temeljitu analizu kojom se mogu dobiti smjernice za sljedeće poteze u boljoj optimizaciji.

Search Engine Optimization – SEO optimizacija web stranice za internet tražilice sastoji se od čitavog niza strategija koje su usmjerene podizanju organske posjećenosti stranice za internet tražilice kroz povećanje ranga na rezultatima pretraživanja za ciljane ključne riječi. Što je određena internet stranica bolje pozicionirana na internet tražilicama za željene ključne riječi to je veći broj organskih (besplatnih) posjeta i potencijalnih konverzija u kupce ili klijente.

Ukoliko Vaša stranica sadrži informacije, proizvode ili usluge za kojima korisnik traga on je potencijalni posjetitelj Vaših stranica. Vi odlučite da li želite da pronađu vas ili vašu konkurenciju.

Ukoliko želite napraviti analizu vaših stranica i saznati što bi se na njima moglo poboljšati rado ćemo to učiniti za vas besplatno. Nakon što Vam dostavimo rezultate i prijedloge vi odlučite da li ih želite usvojiti i uposliti nas da unaprijedimo vaše stranice.

Online marketing – sadašnjost i budućnost vašeg poslovanja

Današnje poslovanje je postalo nezamislivo bez online marketinga. Mi ćemo vam pomoći u osmišljavanju i implementaciji vaše online strategije.

Zatražite ponudu

Online marketing ili internet marketing su nazivi za skup aktivnosti kroz online medije, s ciljem promocije proizvoda i usluga.

Pojava interneta omogućila je veliku promjenu u načinu promocije i s razlogom se kaže da bez oglašavanja na internetu nema oglašavanja. Primjerice, rijetko koje poduzeće se u današnje doba može zamisliti bez kampanje na Google Adwords-u.
Online oglašavanje je efikasnije jer se uz smanjene troškove, veliku brzinu širenja i širok spektar korisnika mogu pratiti učinci i rezultati u realnom vremenu. U svakom trenutku je poznato da li se investicija isplati i na vrijeme je moguće prekinuti kampanje koje ne ostvaruju zadovoljavajući povrat uloženih sredstava.

Mi vam možemo pomoći u izradi plana, provođenja i praćenja vaše reklamne kampanje na online medijima. Također, vam pomažemo u izradi bannera, odabiru ključnih riječi i nadzoru optimizacije vaših internet stranica. Sve to, ovisno o planu i dogovoru, pratimo s dnevnim, tjednim ili mjesečnim izvještajima.