Naši radovi

Pogledajte neke on naših radova. Ako vam se svide, slobodno nas kontaktirajte

Internet stranice – Royal nekretnine

Internet stranice agencije za nekretnine - Royal nekretnine. Stranice su razvijene u CMS sustavu Wordpress s vlastiti dizajniranom temom i dodatno programiranim plugin-ovima. Korištene tehnologije: Wordpress, HTML5, CSS3, PHP, jQuery, MySQL

Pročitaj više

Internet stranice – Hostel Rijeka

Stranice sadrže vlastiti CMS sistem napisan PHP kodom. CMS sistem omogućuje manipulaciju sadržajem, izmjenom i dodavanjem teksta, dodavanjem i brisanjem pojedinačnih slika, ali i kompletnih galerija. CMS sustav je prilagođen sa sučeljem za pet jezika (hrvatski, engleski, francuski, njemački, talijanski) gdje se nazivi i tekstovi moraju pojedinačno unositi za svih pet jezika zbog gramatički loših online prevoditelja.

Pročitaj više

Internet stranice – Villa Marta

Stranice sadrže vlastiti CMS sistem napisan PHP kodom. CMS sistem omogućuje manipulaciju sadržajem, izmjenom i dodavanjem teksta, dodavanjem i brisanjem pojedinačnih slika, ali i kompletnih galerija. CMS sustav je prilagođen za sučelje za pet jezika (hrvatski, engleski, francuski, njemački, talijanski) gdje se nazivi i tekstovi moraju pojedinačno unositi za svih pet jezika zbog gramatički loših online prijevoda.

Pročitaj više

Internet stranice – Langhart automobili

Stranice sadrže vlastiti CMS sistem napisan u PHP-u. CMS sistem omogućuje manipulaciju sadržajem, izmjenom i dodavanjem teksta. U sam CMS sistem je dodana forma koja omogućuje dodavanje, izmjenu i brisanje automobila koji se nalaze u ponudi autocentra.

Pročitaj više